HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Holland Haag is al bijna 100 jaar dé totaalleverancier op het gebied van gordijnstoffen. Dat uit zich niet alleen in eigentijdse en hoogwaardige collecties – voor elke portemonnee – maar ook in service en kwaliteit.

Holland Haag: exclusieve en moderne stoffen

De collecties van Holland Haag bieden voor ieder wat wils. Of het nu gaat om kamerhoge gordijnstoffen met een luxueuze uitstraling of om een jonge, hippe collectie die zeer prijsvriendelijk is… 

Holland Haag stelt alle collecties met zorg samen en zo is er altijd een eigentijds en verrassend aanbod dat zich ook kenmerkt door een breed assortiment. Je voelt de liefde voor stof terugkomen in de diverse collecties. En daarbij gaat het niet alleen om kwaliteit en exclusiviteit, maar ook om veiligheid – denk hierbij aan brandvertragende stoffen. Kortom met een gordijn van Holland Haag heb je altijd een passende oplossing!

Holland Haag stof: Zurich

Holland haag stof: Colorado

Holland haag stof: Venice

Holland Haag stof: Melbourne

Jouw vragen stel je bij Decokay Gabriël

Over producten, informatie en advies

VOOR HET RAAM BLOGS

 • 23 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Laat je verleiden door gordijnen van Cachet
  Gordijnen winnen weer steeds vaker terrein. En niet alleen door de praktische voordelen. De collectie Cachet van Holland Haag heeft zo’n mooie en luxe uitstraling dat je een echt statement maakt in je interieur. Wie wil dat nou niet?
  NAAR DE BLOG +
 • 22 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Overal dezelfde duettes dankzij magneetframes!
  Heel erg handig die kunststof kozijnen in een jaren zestig woning. Maar hoe bevestig je je raambekleding? Onnodig boren wil je niet, in geen enkel kozijn, maar ja raambekleding moet wel goed hangen. Gelukkig heeft Decokay hier een uitstekende oplossing voor!
  NAAR DE BLOG +
 • 1 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Catch: hip en trendy voor je ramen
  Raambekleding vervang je niet zomaar. Wat je nu uitkiest blijft vaak jaren voor het raam. Daarom is het belangrijk de juiste keuze te maken. Met de collectie van Catch match jij alle ramen van je woning en daar heb je jarenlang plezier van!
  NAAR DE BLOG +

VOOR HET RAAM INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VOOR HET RAAM leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP